Tietoa meistä

Boost Helsinki on vuonna 2020 perustettu reilun hengen digimarkkinointi- ja viestintätoimisto.

OLETKO joskus tarvinnut apua verkossa tai somessa, mutta et ole tiennyt, kenen puoleen uskaltaisit kääntyä? Olet ehkä pelännyt, että joudut jonkun trendikkään digitoimiston kynsiin ja päädyt maksamaan turhia kuukausimaksuja ja teettämään hyödyttömiä digihärpäkkeitä … samalla kun toimiston väki viheltelee iloisesti matkalla pankkiin?

Kaikki me haluamme säästää rahaa ja aikaa. Siksi Boost Helsinki ei koskaan tyrkytä asiakkailleen turhia kuukausisopimuksia tai houkuttele rakentelemaan turhakkeita, joista ei ole apua bisnekselle tai organisaation toiminnalle. Jonkun korvaan tämä saattaa kuulostaa tyhmältä, mutta uskomme, että tällä tavalla rakennetaan hyvää mainetta ja luottamusta, joka puolestaan poikii lisää asiakkuuksia tulevaisuudessa. Olemme itse asiassa enemmän nörttejä kuin bisnesihmisiä. Saatamme hyvinkin suositella asiakkaalle jotain työkalua tai menetelmää, jota emme edes itse myy, jos se tuntuu asiakkaan näkökulmasta oikeammalta.

Yleensä ohjaamme asiakkaitamme paremman datan ja syvemmän asiakasymmärryksen suuntaan, koska uskomme, että niiden kautta on mahdollista parantaa toimintaa ja tuottavuutta – oli toimiala mikä hyvänsä. Erotumme pienten digi- ja webtoimistojen kategoriassa nimenomaan dataosaamisellamme ja sillä, että tunnemme organisaatioviestintää. Etenkin kansalaisjärjestöjen ja julkishallinnon pienten viestintätiimien ongelmat ovat meille hyvin tuttuja.

Seuraamme digitaalista viestintää ja markkinointia päivittäin, jotta sinun ei tarvitse sitä tehdä. Emme hötkyile turhien trendien perään, vaan arvioimme terveellä järjellä, kannattaako jotain uutta työkalua tai menetelmää ottaa käyttöön. Olemme olleet alalla yli 25 vuotta. Siitä huolimatta sanomme ääneen, jos emme tiedä jotain asiaa. Me emme teeskentele osaamistamme ja saata asiakasta sitä kautta vaikeuksiin.

Toimimme pääkaupunkiseudulla, ja nyt korona-aikana ilman vakituista toimistoa.

Älä jää yksin pohtimaan, mitä voisit tehdä verkossa. Ota rohkeasti yhteyttä. Olemme sinun puolellasi.

Jukka Aronen
Content Strategist, Trainer

Jukka pitää SEO:ta maagisena markkinointivälineenä. Hän innostuu päästessään pohtimaan, millaisilla sisällöillä kalastetaan lisää asiakkaita. Hän rakastaa kirjoja ja opettaa teineille jalkapalloa.

Atso Haapaniemi
Operations Wizard, Consultant

Atso on asioiden mahdollistaja ja luotettava kumppani, jolla on mittava kokemus pienten ja globaalien yritysten haasteiden ratkaisemisesta ja ideoiden sparraamisesta. Hän harrastaa tyhmiä kysymyksiä, maanläheisiä ratkaisuja ja viljelee osa-aikaisesti maata kotitilallaan.

Verkostotyöntekijä
Web developer, Graphic designer

Boost Helsingillä on laajat verkostot, joita se käyttää hyväkseen niin verkkosivustojen teossa kuin graafisessa suunnittelussa.

Älä jää yksin miettimään, mitä kaikkea voisit tehdä verkossa.

Ota yhteyttä